VEATION
Klantgericht, praktisch, creatief

 Wie ben ik


Ik ben Venna met een V.  Jarenlang heb ik gedacht dat ik de enige Venna met een V op de hele wereld was en dus uniek! En ondanks dat er toch nog een paar Venna’s met een V bleken te bestaan voel ik me nog steeds uniek. Net als alle andere mensen op de wereld uniek zijn.


Bundel een aantal unieke, verschillende personen en je krijgt een nog uniekere interactie. Begeleid je deze interactie goed, dan gaan er mooie nieuwe wegen open. Het begeleiden van mensen naar nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden, daar hou ik van.


Werk je met mij samen, dan werk je met een ervaren, creatief en doelgericht persoon. Elke opdracht is bij mij maatwerk, omdat ik altijd kijk naar de unieke behoefte van het bedrijf en de mensen van de opdrachtgevers. Zo ontstaat de beste interactie en het beste resultaat.  Mijn Workshops en projecten worden geprezen voor het gebruik van de verschillende methoden en de energie die ik breng, maar ook om het verrassende en vaak pragmatische resultaten die we als groep behalen in het korte tijdsbestek.

Wat heb ik tot nu toe gedaan?

Verbeterprojecten in heel veel verschillende vormen en maten. Zo heb ik projecten geleid met de focus op operationele excellence en het verbeteren van processen binnen een organisatie, o.a. door middel van Lean Management. Bij de meeste projecten die ik geleid heb spelen interne en externe klanten een centrale rol. Voor mij is niet alleen het resultaat belangrijk maar ook een verandering in mindset teweeg te brengen bij de deelnemers en de organisatie.

Zo heb ik bijvoorbeeld voor een bedrijf met meer dan 1 miljoen klanten, een IT Systeem geïmplementeerd om de processen slanker en klantgerichter te maken. Dit project heb ik gebruikt om de medewerkers in klantcontact mee te laten denken over het verbeteren van deze klantcontacten.

De laatste jaren heb ik me steeds meer gefocussed op het vinden en ontwikkelen van nieuwe, pragmatische oplossingen dmv o.a. Design Thinking.

Ik ben altijd een beelddenker geweest en heb dus altijd beelden gebruikt in mijn presentaties. In één van de cursussen die ik volgde rondom Design Thinking kwam Sketchnotes aan bod en ik was verkocht. Sindsdien gebruik ik visualisaties in mijn werk en privé.

Vragen, opmerkingen ideeën? Neem contact met mij op:

Email: Venna.Cohen@VeAtion.nl

Telefoon: 06 255 05 759

Tot gauw!

Groeten Venna


ps: dit is mijn CV